Hundkvalitet-logo-1000pxqqqÖÖ

Ledsupport VET 140g

Pris:
279 kr
Inkl. 25% Moms
Antal:
Kommentar till butiken:
Finns i lager
Svenska DjurApotekets Ledsupport VET är ett kraftfullt ledtillskott för djur med artros, stelhet eller ledproblem. Används med fördel som tillskott i samband med rehabilitering efter operation. Kan främja återhämtningen i samband med skador i rörelseapparaten, t. ex. korsbandsskada, senskador och olika frakturer, kan motverka  stelhet i samband med bland annat osteochondros, artros, patellaluxation, diskbråck och L7/S1 syndrom
LedSupport VET bidrar till djurets ledhälsa på lång sikt och främjar ledernas hälsa, främjar ledbrosket för rörligare och smidigare leder.
Svenska DjurApotekets Ledsupport VET innehåller en noga avvägd kombination av några av marknadens mest beprövade tillskott för ledproblem. De verksamma ämnena kan bidra till ökad rörlighet. Det ökar även kroppens möjligheter att regenerera brosk, senor, bindväv och muskler.
Varningstext: Till hundar med känslig mage så rekommenderar vi att man startar med en låg dos och sakta ökar upp, fungerar detta inte så rekommenderar vi att man provar Hyaluron+ istället som är skonsammare mot en känslig mage. Varningstext: Är din hund allergisk mot skaldjur så rekommenderas inte denna produkt.
 
INGREDIENSER: Glukosaminsulfat 2kcl, Metylsulfonylmetan, , frystorkat pulver från Grönläppad mussla,Kondroitinsulfat, hydroliserat Kollagen typ II,  Kalciumakorbat (C-vitamin), Hyaluronsyra.
Karens 28 dagar pga innehållet av Hyaluron enl SKK dopingreglemente.
Deklaration per dosmått a` 1,3 g: (1,8ml)
Glukosamin400 mg
MSM400 mg
Grönläppad mussla250 mg
Kondroitin100 mg
Kollagen Typ II100 mg
Vitamin-C35 mg
Hyaluron15 mg
 
DOSERING
Blandas i maten 1 gång per dag
Doseringsmått medföljer i förpackningenRäcker ca:
140 g
Katt/Liten hund upp till 10 kg, 1 dosmått, 107 dagar
Hundar mellan 10-20 kg, 2 dosmått, 54 dagar
Hundar mellan 20-30 kg, 3 dosmått, 36 dagar
Hundar över 30 kg, 4 dosmått, 27 dagar