Hundkvalitet-logo-1000pxqqqÖÖ

Hösterbjudande!

Pris:
500 kr
Inkl. 25% Moms
Antal:
Finns i lager
Ett perfekt "Bra-att-ha-hemma-paket"! Oavsätt årstid, så krånglar väl magen alltid någon gång på våra hundar. Bra produkter både för trög och lös mage eller återhämtning vid akut diarré. Då är det väldigt bra att ha produkter hemma som snabbt hjälper dem att återhämta sig och bli bra i igen.

Probiotikan består av mjölksyrabakterier som har god effekt vid störning i tarmfloran t.ex. vid diarré, förstoppning, stress situationer, antibiotikabehandling, foderskifte eller andra matsmältningsbesvär, bidrar till att stabilisera tarmfloran.

Mage-Tarm är ett psylliumfrö som innehåller rikligt med gelbildande kostfibrer för mag-tarmkanalens normala funktion. Om djuret har trög alt. lös mage, så hjälper Mage-Tarm till att få en normalt fungerade avföring.

Vätskeersättningen är utvecklat för att kompensera den vätske- och elektrolytförlust som kan uppstå hos både hund och katt. Glukos och maltodextrin ger snabb energi och elektrolyterna för att återställa balansen av mineraler i kroppen.
Svenska DjurApotekets Vätskeersättning är ett pulver med snabb näring från glukos och maltodextrin plus alla de viktigaste elektrolyterna i form av natrium, kalium, kalcium, magnesium och zink. Vätskeersättningen ska användas för att djuret ska kunna återhämta sig i samband vid hårt arbete, akut diarré och måttlig uttorkning vid t.ex. varmt väder.
Vid diarré förloras stora mängder vätska ur kroppen. Om inte vätskan ersätts är det risk att djuret torkar ur. Hårt arbetande hundar kan med fördel ges vätskeersättning för att snabbt få tillbaka energi och därmed en snabbare återhämtning vid t.ex. jakt och tävling.
Rekommenderas vid:
Mag- och tarm störningar (akut diarré) där vätskeförlust uppstår.
Hög värme, varma sommardagar eller färd i varm bil, tåg, etc.
Hårt arbete, som för jakthundar, vallhundar, spårhundar, draghundar och tävlingshundar.

 Aluminiumflaskan har inget med hundens mage att göra utan den kan du antingen välja att använda till dig själv, eller på hundträning. Passar även utmärkt att dosera upp vätskeersättning i, 2 mått vätskeersättning tillsammans med 1 liter vatten = KLART!