Hundkvalitet-logo-1000pxqqqÖÖ

Beställ en påskpresent till vovven din, så skickar vi med något litet extra till både tvåbent och fyrbent!
( erbjudandet gäller t.o.m. 7 april.)
Beställ HÄR!
 

Nu slår vi upp portarna till vår lilla webbutik!
Varmt Välkomna att kika in och shoppa loss!!!

 

Nu är vi även återförsäljare för Hund som Hobbys fina handgjorda leksaker.

Belöningsleksaker i flätad fleece i mängder av utföranden. Korta, långa, som ring,med eller utan handtag, med fuskpäls, med fårskinn, med liten boll, med stor boll, med spengummi, med prassel eller med pip... Och i en massa olika härliga färgkombinationer!!!!!

Vi vill Tacka Alla våra kunder vi fått det här året! Eller rättare sagt för de sista månaderna det här året, då jag startade företaget först i slutet av september.

Vi hade lördagen 30 novemer ett jättetrevligt Öppet Hus här med lite loppis, glögg och adventsfika. Tack alla ni som kom! 
( Några bilder kan ni se längre ner...)

Hoppas att se er alla åter och alla nya nyfikna är naturligtvis Välkomna!
 

Tävling!

Nu kör vi en liten tävling på Facebook!

Det enda du behöver göra är att Gilla Hundkvalitet och dela sidan! Ni som dessutom lägger in en bild på er vovve i kommentaren kommer ligga på plus!
Vad vinner ni då?

En Hundkvalitetskista så fylld så allt inte får plats!
Vinsten innefattar en kista, Produkt från Bengtssons Delikatesser, Tuggben från Four Friends, Klicker från Svenska Djurapoteket, Mjuk pipleksak med julmotiv, 8 smakprover varav 5 på Four Friends nya Dog Snacks! Samt givetvis något litet gott till den tvåbenta!!! Här har ni en perfekt GRATIS julklapp till er vovve!!!

Vinnare meddelas 13 November.

Lycka till!