Hundkvalitet-logo-1000pxqqqÖÖ

VitalBody Athlet Grönläppad mussla 180 tab

Rea:
99 kr
Inkl. 25% Moms
Typ:
VitalBody Athlet Grönläppad mussla
Antal:
Kommentar till butiken:
Finns i lager
Ordinarie pris 299 kr ( Reas ut p.g.a. utgår ur vårt sortiment)

VitalBody Athlet är framtaget för män och kvinnor i alla åldrar som vill bibehålla rörligheten och inte hindras av stelhet och värk. För dig som har problem med ömma axlar, problem med inflammationer i muskler m.m.
Produktbeskrivning
VitalBody Athlet innehåller Grönläppad Mussla och rödalgen “Aquamin”
Grönläppad Mussla innehåller naturliga glukosaminoglykaner och fettsyror som omega-3 fettsyrorna ETA, DHA och EPA samt en mängd vitaminer, mineraler och aminosyror. VitalBody Athlet innehåller även Aquamin, kalcium, zink och vitamin-D som bidrar till att bibehålla normal benstomme och musklefunktion.  Vitamin C bidrar till normal kollagenbildning som har betydelse för broskets och benstommens normala funktion. Aquamin innehåller ett brett register av mineraler som är helt naturlig och har samma mineraluppbyggnad som människokroppen.
INGREDIENSER: Grönläppad mussla extrakt (Perna canaliculus), rödalg extrakt (Lithothamnion calcareum Aquamin®) Tabletthjälpmedel: se förpackning
 
Rekommenderat dagligt intag:
5 tabletter dagligen under de första två veckorna, därefter 3 tabletter dagligen. Rekommenderat intag ska inte överskridas.
Deklaration per dagsdog 3 tabl
Grönläppad Mussla900mg
varav glukosaminglukaner27mg
varav Omega3 fettsyror25mg
Rödalgen Aquamin900mg
varav Kalcium288mg
Vitamin C60mg
Vitamin D7,5ug
 Zink12mg